31 Juli

Nu var det ett tag sen jag satt vid dator, eller några dagar sen iaf :)

Minns inte sist jag bloggade här men har hänt så mycket kul dom här dagarna.
Ska försöka att komma ihåg det mesta, men från och med ska jag också försöka komma ihåg att skriva upp allt på en ''senil'' lapp ;P

I måndags var jag hos Linda på förfesta innan måndagsklubben på harrys. Alla roliga tjejer var där så det va as kul. Sen åkte vi till Harrys, och därifrån minns jag kanske inte direkt allting. Fattar inte hur jag kunde bli så full, och alla andra tjejerna var också asfulla :P haha. Men kul hade vi iaf. Och träffade Jennifer ute också. Och det konstiga var att jag precis hade pratat om henne med Frida, att vi funderade på att ringa henne och fråga om vi skulle göra nått, även om det var några år sen vi tre umgicks :) Så det var skitkul att träffa henne en sväng iaf :)

Dagen efter, på tisdagen, vaknade jag först med att mina fötter var helt förstörda och helt kolsvarta! Jag hade pumps på mig på Harrys, och folk hade trampat sönder dom verkligen :/ Så dom hade jag jävligt ont i.
Låg i soffan typ hela dagen och ja, spydde som vanligt efter en utekväll. Undrar verkligen varför jag alltid blir sån dagen efter? Ska försöka ändra på det, men vet inte hur :P Jag behöver inte ens dricka mkt för att bli sån. Aja, det är som det är, och folk är vana med det som tur är :)
Typ när kl var halv 10 på kvällen kunde jag klä på mig, och jag o Anthon åkte till maxi och skulle handla lite. Lite mat att ta med oss eftersom vi skulle åka till Göteborg på onsdagen :)
Träffade Becka på maxi och fattar inte hur både hon och jessica pallade att jobba den dagen :P

Sen gjorde vi iordning våra bagetter hemma hos mig, och jag var mer än nöjd med dom :)

På onsdagen gick vi upp vid 6 och åkte vid 7. Jätte mysig resa dit, men både jag och anthon var lite trötta. När vi kom fram till göteborg såg vi att det redan var folk som köade utanför Liseberg! Så vi parkerad och sen la vi oss en stund där bak och vilade lite. Vi hade Anthons kombi så vi hade fällt baksätet, och bäddat med madrasser, täcken och kuddar så det var hur mysigt som helst. Kom på nu hur synd det var att jag inte tog en bild på det :P
Sen var vi iaf på Liseberg hela dagen! Hade världens tur med vädret och allting! Och som grädde på moset, vann vi en stoor toblerone!! ;D Först stod jag bara där och var jävligt irriterad att alla andra vann hit och dit, sen sa vi att det här är fan sista gången, o då vann vi :) haha. Jag har aldrig vunnit någonting typ, så jag var asglad verkligen :)
Vi hade verkligen en toppendag tillsammans, hur mysigt som helst :)

Skönt att vi hade bäddat och sånt i bilen, för båda var ganska trötta :) Och jag som en kung verkligen haha.

På tordagen var det dax för oss att åka hem, och anthon körde. En rolig sak som jag aldrig kommer glömma är det här. Anthon var heelt säker på vart vi skulle åka och vilket håll. När vi åkte började det stå malmö på skyltarna så vi var påväg dit. Jag fråga mkt hela tiden, men eftersom han var så säker så blev det att jag nästan dumförklarade mig själv :P Han sa iaf att vi var på väg åt rätt håll, men tog vägen på andra sidan vättern hem.

I bilen lät det ungefär såhär efter nån timme vi hade kört åt ''rätt'' håll.


M: Är det verkligen mot malmö vi ska? Vet du att jag trodde att malmö låg typ längst ner i Sverige!
A: Nej, det är häråt, malmö ligger ovanför göteborg vet du, så vi åker bara andra sidan vättern hem.

Sen var vi inte riktigt överens, för jag hade verkligen för mig att malmö låg långt ner, så då tog han fram en kartbok, för att bevisa att han hade rätt. Men så synd om honom att jag hade rätt ? ;D haha. Så jag fick vara kartläsare hela vägen hem, för att vara på den säkra sidan ;)
Det blev Lager 157 och gränna på vägen hem :)

När vi väl var hemme blev det kalas hos pappa för Ullis fyllde år! Men alla hade typ gått när vi kom.

Senare på kvällen blev jag riktigt dålig. Hade världens feber och ont i halsen så jag inte kunde svälja :/ Låg ocg svettades och frös hela natten. Var så jävla rädd att det var svininflensan, eftersom vi hade vart bland mkt folk och så på liseberg.

Så idag har jag inte rört mig mycket heller, helt förstörd och mår verkligen skit,Anthon åkte precis hem eftersom han har fotbollskupp imorron. Så nu sitter jag här ensam och tycker synd om mig själv :P haha.
Hoppas verkligen att jag mår bättre imorron, pallar inte att ligga inne och ha tråkigt, speciellt inte när man är ledig heller.

Här är några bilder från lite olika dagar.

24 Juli

Jag har världens ångest om jag ska ta ut min navelpiercing eller inte? Det är ju egentligen värsta fjortisgrejen man gjorde då, men nu börjar jag verkligen tröttna på den, o tycker det ser fräshare ut utan nån piercing! Men en sån jävla vana att ha den, så det blir tomt utan :P Har den typ varannan dag nu, så har vell det tills jag har bestämt mig :)

Idag har jag fått lön, och ska snart åka in till Lkpg och shoppa lite :) Men inget speciellt jag vet nu, typ bara en damsugare haha. Men vet ju själv att det ALLTID slinker med ''såååå nödvändiga'' saker hem ;)Som jag helst inte vill slänga pengar på men, sånt som behövs sen när jag flyttar till större också. Den lilla jag har nu är riktigt dålig, och måste laddas var 5e min. ;P

Nu börjar jag faktiskt få lite noja av att jag ska flytta om en månad, o lämna det lilla huset :) Jag vet ju redan nu att jag verkligen kommer sakna det eftersom jag egentligen trivs o så, men jag behöver större och mer utrymme. Men det jag trivs bäst med nu är ju att ha pappa och småsyskonen 20 meter bort, så jag har alltid nått att göra om jag har tråkigt. Visst, det blir inte så långt nu heller, men en bit längre iaf.
Och sen är det jobbiga att det tar sån jävla tid innan man får iordning allt, det tog lixom ett halvår innan jag började trivas här och fick ordning på allt? :)
Aja, det kommer lösa sig hoppas jag:)

Nu har jag precis kollat klart på hela Ebba&Didrik serien, och den va vell sådär :P Fatta typ inget av den.
Ska dusha och fixa mig nu så jag kan åka nångång :)

Här är bilder från Måndagsklubben på Harrys!

jag frida

23 Juli

ush! Jag hatar det här vädret, lite sol skulle faktiskt inte skada.
Idag är jag något sliten efter en hård kväll igår;) haha.
Var i vadstena med frida sara gustav, sen åkte vi med erik till ödesög o massa annat :P haha. Men en så sjukt rolig kväll med massa asgarv som det brukar bli när jag och Frida dricker lite ihop ;)

I måndags var vi ju hos Lisa på förfest. Det blev en förfest med bara brudar, men det var riktigt kul o träffa dom, vissa var allt för länge sen jag festade med :) Det var jag Frida Lisa Sofia Ida Sofia Emilia, tror inte jag glömde någon nu? :) Sen drog vi till Harry's iaf, det var också helt okej, inget att klaga på :) Såg att Ida hade lagt upp några bilder från i måndags på sin facebook, så ska gå in och sno några nu, så lägger jag in dom sen ;P

Sen har jag glömt att skriva att, nu minns jag inte vilken dag det var, men tror det var i måndags också, fick jag den största buketten med rosor, plus ett jättegulligt brev av Anthon. Att blommor kan göra en så himla glad?:) Så sjukt glad blev jag iaf. Tack snälla du <3


Nu kom jag precis hem från stan. Har vart där med Amanda en sväng. Men köpte inget förutom fika då :) Dagen innan lön, och jag har inte överdriver gott om pengar kvar :P Några krornor typ :) Men imorron blir det vell kanske att shoppa lite i lkpg kanske? Något jag vet iaf att jag behöver är en vattenfast kajalpenna, dom andra är ju helt odugliga! Försvinner efter en halvtimme, och då sitter det i ögonvrån ist.

20 Juli

Hej gomorron ;)
Har tagit en riktigt sovmorgon idag, till 10 iaf :P Frida ringde och då kände jag att det var dags att gå upp :) Så blir fika med henne vid 3 nångång.
Och ikväll blir det förhoppningsvis måndagsklubben :)

Nu ska jag gå bort till papi och låna bilen en sväng, måste handla för nu är det helt tomt i kylskåpet. Så idag blev det persika och hallon/jordgubb havredryck till frukost, men det va inte fel det heller :)




nu kommmer frida o hennes mamma och hämtar mig,sen ska vi vidare på förfest hos Lisa :)

byyyyyyeeeee!!!!!!!!!!


17 Juli

Min första lediga dag! Och den har börjat underbart. Vaknade vid 10 typ av att anthons katt grållan låg mellan mina ben :P haha. Så nu har jag precis ätit frukost och kollar på våra bästa år :) Det är ju ganska fint väder ute, men inget sol o bad väder iallafall.

Idag har jag inte så jätte mycket bestämt, mer än att bara chilla.
Men på söndag blir det iaf Lisseberg, om det inte regnar :)

Pappa och familjen kommer hem idag, dom har vart i Sthlm hela veckan, se om dom har shoppat något kul :) Så blir vell att åka dit senare.

Men eftersom Anthons familj är på semester i norrland, och han jobbar, så är jag ensam i hela huset. Sen har jag ju ingen bil heller, så jag är fast här ute på landet nu till Anthon kommer hem igen haha :P Men egentligen tycker jag att det är så jävla mysigt att bo på landet, men lite läskigt ändå :) Och mitt mobila bredband är inte världens snabbaste här ;) haha!

Nejnu ska jag kolla om det kommit in några nya kläder och sen gå ut och se om Faxe vill ha lite skinka ;)

Peace honey ;D
<3

jag malin

och ja, här ser ni själva hur chill jag är idag ;D

15 Juli

Sista dagen på jobbet imorron, sen har jag semester ;D Skönt som fan ska det bli iaf med lite ledigt.

Var iaf och firade Frida i lördags, skitkul men jag va skitfull, så som det kan bli ibland. Men jag hade kul ändå och roligt att träffa folk som man inte ser så ofta annars. Sen hände det en liten olycka med Fridas tårta som jag självklart var inblandad i, men det var inte så farligt ändå, men vissa tyckte det var roligt att reta mig för det resten av kvällen ;) haha.
Martin skulle köra lite folk sen på kvällen, så då följde jag med, mest som sällskap bara men :P
Men det var en kanonkväll iaf :)

Dagen efter var inte lika kul, mådde verkligen sämst. Men även om jag inte ens mår skitdåligt så spyr jag iaf, vet inte vad det är ;P

Sen var det ju BRITNEY i måndags. Och det var en dom bästa dagarna i mitt liv och se henne, det va så jävla häftigt verkligen. Men ändå så overkligt. Har lixom lyssnat på henne sen man var 11 år eller nånting? aaaa, det va helt sjukt kul och det var värt allting ;D
Innan blev det shopping i sthlm. Köpte ett par skisnygga Friis&company diamantörhängen, som var det bästa jag köpte på hela dagen faktiskt :P Sen blev det lite småsaker mest. En ljusblå sjal, smink,linnen, te-koppar och lite annat :)

Här är några bilder från konseren, men har inte fått alla från Mathilda än, så lägger in dom när jag har fått dom :)



ooohoh, det var helt klart en av dom bästa dagarna i mitt liv utan tvekan :D
<3<3<3

sen hade dom en asbra dj innan, som förband typ, dj havanna brown eller nått hette hon, ska se om jag hittar henne nånstans :)

googlade henne precis, och hon var visst as känd, det är ju Pussycat dolls dj! ;D shit det visste jag verkligen inte, men hon va jävligt bra iaf.

Föressten har min morfar vunnit på Triss, han har garanterat redan vunnit 50 tusen, men han skrapar på tv4 den 24 september!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cooooooooooooooooooooooooooolt va ?! ;D

11 Juli

Den här låten får mig på bäääästa humöret idag ;)





Idag är det bästisen Fridas födelsedag, grattiiis på 20 års dagen pullan :D Klockan är kvar över 10 nu, så kan tänka mig att hon redan går och rensar hyllorna inne på systemet, like me ;) haha.
Så det blir självklart en jävla fest hos henne ikväll, partytält över hela trädgården, o massa vänner och alkohol, det här kommer bli en suuuper dag ;D

Igår var jag hos Anthon och åt grillat, as gött. Jag hade var skithungrig hela dagen, så jag gick o tjata på mat i nästan två timmar tror jag :P Blir så rastlös då också.

Tårtar var iaf en jävla succé ;D Verkade det som iaf. Så den där 5 kilos tårtan räckte till typ tre familjer ;P haha. Anthon verkade iaf vara överaskad, och det var ju meningen. Lägger upp en bild senare :)
Sen fick han min present också, som han vart väldigt nöjd över också :) En likadan iPod som jag har, fast svart :)

Skönt med lördag idag, men vaknade ändå vid 9 och kunde inte somna om, men nu har jag gått om tid att förbereda dagen.

Ne nu måste jag dusha och klä på mig nått. Ska in till stan o kika lite, så kan jag hem och fixa iordning mig sen! Hoppas att Jessica är hemma så hon kan följa med till stan :)

Här är några av Anthons bilder från Kolmården!










Kom precis hem från stan nu. Ush vad är det med vädret egentligen kan man undra? Men tur att vi kommer ha stora partytält, så skiter i vilket faktiskt :)
Träffade ju födelsedagsbarnet Frida med kim på stan med ;)

För mig vart det en klänning tills ikväll. En grå tubklänning, en lite annorlunda modell som är lite längre just vid sidorna, men as snygg :) Sen blev det några spetstrosor till, som är mitt nya beroende typ ;p haha. Och ett par mörklila platta örhängen också.

Hoppas verkligen inte att Frida hinner läsa det här innan jag kommer, men hon har nog fullt upp så jag chansar att hon inte gör det :)
Så eftersom hon fick smycken och massa sånt när hon tog studenten, så tänkte jag att det fick bli en lite rolig grej ist. En flaska med mousserande jordgubbsvin, det va nått nytt men det smakar säkert bra, och sen har jag hängt ett par rosa spetsstring runt om ;) Riktigt hooot vart det!

Har inte ätit nått än, så ska ringa till pappa nu och kolla vad dom ska äta :)

Här är bilder från anthons födelsedag och hans present, min lillebror Felix, tårtan o lite annat :)



9 Juli

Idag börjar jag ju med att säga grattis på 20årsdagen till Anthon :D Så imorse fick han bakelse på sängen och jag försökte sjunga :P Men tyvärr så var det inte så jätte uppskattat tydligen, kanske berodde det på att det var typ kl halv 5 på morgonen :)

Sen jobbet som vanligt. Och idag har jag vart så sjukt trött och nästan suttit o somnat vid maskinen hela tiden, fick sitta o slå på mig själv emellanåt för att inte somna. Jag har verkligen känt mig sjuk också, ont i huvet halsen och typ feber har det kännts som.
Mamma trodde att det var för att jag har vart så spänd nu hela veckan och haft sån jävla press på mig.

Har hållt på med Anthons tårta, som han ska få imorron, i flera timmar nu så jag är helt slut!
Alltsomallt är det nog inte den billigaste tårtan man kan tänka sig, för vissa grejer som jag har på. Och eftersom det ska bli en överaskning så lägger jag in bilder på den i helgen! Men pappa ullis jessica o felix var här förut och hälsade på, och dom höll på att tappa hakan för tårtan :P När jag knappt kan göra nudlar ens, och sen ger mig på en sån här sak, kunde dom inte mer än o va stolta ;P Pappa trodde att den vägde MINST 3 kg! Och jag tror det är nått i den stilen också.
Pappa hade tatuerat sig igår också, fyllt i en gammal, gjort över en gammal, och en ny :D Det var riktigt snyggt allting faktiskt, och jag blir ju så sugen själv :)

Imorron är det halvdag som vanligt på Fredagar, skönt som fan. Slappa och göra mig fin innan mamma ska köra mig till familjen Svensson :)

Så nått som jag är spänd över imorron är hur dom kommer reagera när dom ser den där jävla tårtan? :P

Hoppas att han han blir glad över presenten han ska få också, som jag också lägger upp i helgen, eftersom att jag antar att han kommer hinna läsa det här :)


Ska kolla på Pettson&Findus nu, och sova :)

peace! goooooooooooooooonatttt

7 Juli

upd. Har fortfarande inte lagt mig, börjar bli riktigt nervös inför mitt projekt på torsdag/fredag. TÅRTAN! Töntigt av mig lite, men jag känner att jag har nog lovat mer än jag kan hålla. Men jag får helt enkelt skylla mig själv lite att jag drar till med att '' jag är ju verkligen bääst på att göra tårtor'' ,,, typ :P
Så nu sitter jag och googlar massa för att få lite tips, och ett lite hum om hur man gör :P
Och jag ska lägga in en bild på den hur den än blir, promise.

Hoppas verkligen att Anthon förstår vilken press jag har på mig, och att han blir glad även om det ser ut som gegga allting. Men nu ska jag vara positiv och säga: Jag kommer att klara det här utan problem!

Gonatt







Hej hej halllå! ;D
Kom nyss innanför dörren. Tog en promenix till stan efter jobbet och kollade lite, hittade inget direkt, förutom ett paraply som jag fick tvångsköpa :) För precis när jag skulle gå hem ösregnade och åskade det, såklart :P Ibland har jag inte gud med mig nånstans!
Så nu sitter jag med filten och myser i soffan och kollar på Paris Hilton - my new bff, med blåbär och mjölk, kan inte bli bättre :)

Nu ska jag kolla klart på det, sen lägga mig tänkte jag, behöver nog skönhetssömnen :)


Här kommer ett par pics från resan til kolmården iaf ;)


6 juli

Kom precis hem från jobbet nu, och har tagit på mig torra kläder, det bara droppa om mig när jag kom in :P Det har ju regnat konstat sen igår ju. Men ändå gillar jag regn för det är så mysigt, men tyvärr finns inga snygga regn kläder , haha :)
(
I fredags åt jag och anthon iaf med mamma o kjell, sen körde vi dom till vätternfestivalen.
O jag fattar faktiskt inte att dom fortsätter med den skiten, finns verkligen inget roligt i det? och hur många pers är där, typ hundra kanske? aja, jävla fjortis/gammling ställe är det iaf ;D

Vi gick iaf på bio senare eftersom vi inte hade så mkt annat för oss, och vi har en del filmer att se :P Ice age 3 såg vi och jag tyckte den va asbra :)


På lördagsmorgonen tvingade jag upp Anthon tidigt för jag såg att det var bra väder, så då skulle vi ju åka till kolmården. Så det gjorde vi och det var hur roligt som hellst. Vi var både i parken, på terrariumet och på bilsafarin. Jag var verkligen nöjd över den dagen, det var så mysigt. Sen var det massor
djur som hade fått ungar med :) En sjukt underbar dag var det iaf!
Senare på kvällen när vi hade åkt därifrån, åkte vi hem till Anthon och åt. Jag åt köttbullar och dom andra åt fisk :) Ibland skäms jag verkligen att jag är så krånglig med mat och sånt. Tycker faktiskt det är så sjukt pinsamt ibland och be om andra grejer. vet inte vem jag har ärvt det av? :P
Vi spelade lite krocket,kort och kollade på film. Sen åkte vi hem till mig efter det :)

Igår slappade vi mest och kollade på tv. Sen på kvällen hade jag och amanda picknick mys och skvallerstund haha ;P Men nu ses vi inte så ofta så då har man så mkt att berätta :)

I veckan blir det mycket att styra med! Fullt upp verkligen med träning,födelsedagar,tårtor,presenter,spa dag mm. Men känns som den här veckan kommer gå väldans fort, för jag längtar verkligen till helgen :)

Nu ska jag läsa all reklam jag har fått (för det gör jag jämt) sen cyckla en låååång sväng.
Vill faktiskt ha en sån där cyckelmätare, som stegräknare fast till cyckel,så man ser hur långt man åker på en dag typ :)



Carolina gynning har lagt ner sin blogg nu, för att nån har hållit på och trackat henne. Herrgud kan folk inte bara låta bli henne då om dom hatar henne så mkt? Varför lägga ner tid på det? Hoppas verkligen att hon börjar en ny privat och att dom kan låta henne va då.
Henne är verkligen någon som jag verkligen ser upp till, en riktigt bra förebild!



Lägger in bilderna från Kolmården senare ikväll eller imorron!


KISSES! <3


3 juli

Kom precis hem nu efter en dag med Frida. Har vart ''nånstans'' i skogen mellan tjällmo o lkpg på endurotävlingen. Har nog aldrig sett så mkt regn i hela mitt liv! När vi åkte härifrån var det sol och vi va så sjukt varma, men där var det precis tvärtemot. Det blixtrade hela tiden och såg ut som översvämmning överallt. Sen åkte vi tillbaka för vi skulle till stan en sväng, och vi tröttnade på regnet. Men tro fan att vädret kommer hit då ist? Inte alls lika mkt men ändå. 
Köpte ett nytt linne, och en tröja :) Så nu är det så jävla skönt o vara hemma med varma kläder på mig, jag var precis stelfrusen.

I veckan har det inte hänt mig så värst mkt faktiskt, vart så jävla trött hela veckan. I onsdags var jag iaf i bbg hos hanna för hon fyllde ju 20 , så här får det bli GRATTIS I EFTERSKOTT ;D till henne :) Det va jätte kul och massa god mat också.Jag köpte bara ett enkelt silverhalsband till henne med ett hjärta :)

I helgen blir det nog att köpa en regnjacka, eftersom det tydligen ska vara sånt här väder nu ett tag, och jag har ännu inte hittat någon bil, kräsen som man är.
 
2 månader kvar tills jag flyttar :D

Men nu måste jag åka för anton kommer nu och hämtar mig sen ska vi åka och äta hemma hos mamma, ikväll vet jag inte vad det blir , nånting kul iaf :) Liseberg lär ju inte bli av iaf, så jag jag har nästan slutat längta efter det nu faktiskt.


Puss o hej leverpastej!!!<3

RSS 2.0