29 juni

Nu var ännu en helg över, och fy fan vad snabbt det går nu när det är sommar också. I torsdags kom Anton hem iaf, brun som fan, och med några presenter till mig :)

I fredags var jag hos frissan och fixa till mitt hår lite efter jobbet. Sen åkte vi och hade picknick i klinten, vid lemunda. As mysigt, men det blåste lite för mkt :) Påvägen hem hittade vi massor får, hur mkt hagar som helst, så vi gick runt där och kollade på massa asgulliga bebis får :)
Sen åkte vi in till lkpg och gick på bio, på transformers 2, den va jävligt bra, förutom att den va lite lång så jag höll på att somna ett tag :P

I lördags var vi på stranden, skönt men synd att det är så jävla kallt i vattnet bara. så enda gånger jag badar är när nån slänger i mig utan att jag vill :P
Sen gick vi till mig och dushade och gjorde iordning oss, så åkte vi hem till anton för hans mamma fyllde år, så vi åt mat där, o tårta :) När jag såg den tårtan kom jag ju att tänkte på vad jag har lovat också, det har blivit ett stort projekt verkar det som. och jag vet inte alls hur det kommer gå men, som sagt är det ju alltid tanken som räknas :)

Sen åkte vi hem till mig och drack lite, och sen till markus. Vi skulle vell ha festat men det vart inte så mkt med det, så vi gick hem sen :)

Igår var vi på stranden igen och åt frukost där med :) Men jag tyckte verkligen att det var för kallt att bada igår, så vi gick bort till maribergsbadet, och badade där ist ;D Det va jävligt mkt skönare iaf :)

Idag är det 2 v kvar till Britney! ;) Längtar verkligen till det!

På onsdag är jag farmor o farfar bjudna på kalas till hanna + hela hennes släckt också, o då blir det ju min släckt med kom jag på ;D haha :) Hon fyller ju 20 , så ska köpa present till henne imorron tänkte jag :)

Orkar iaf inte skriva allt som jag har gjort i helgen, det tar för lång tid, så jag får skärpa mig lite, så slipper jag sitta och försöka komma ihåg allt :)

Här är lite bilder från picknicken, och en gullig film på den sötaste fåret jag träffat, han viftade på svansen som en hund när man klappade honom :)



22 juni

Nu är min saab såld :/ vart det precis ikväll, o hur töntig som jag är så tjuter jag haha :P Trodde inte att man kunde ha känslor för en bil, men det är nog mer att kunna klara sig utan, det är nog där skon klämmer lite :P

Tränade med Felix idag, först cyklade vi i varamon. Han fick ju en dirtbike idag för fyra tusen?! jävla unge :) Sen va vi på feelgood och tränade. Sen bjöd jag honom på glass, det var min älskade lillebror värd :D

Nu har sommaren kommit till sverige också verkar det som, men eftersom jag jobbar dag ut och dag in, så får det bli solarie för min del :P haha. Men jag är glad att jag fortfarande är kvar, det bara rullar på lixom.

Sen glömde jag skriva att jag köpte en ny väska på öland, det va nån märkesbutik där som jag hittade :) En från Friis&company, deras nya kollektion, med sjömansstilen typ, men den är endå enkel, och passar till det mesta, så den är jag riktigt glad att jag hittade :D

Lön på tors, oooooohhh va jag längtar, måste köpa massor grejer som jag vet :) Så tordagen ser jag verkligen fram emot, Anthon kommer hem då också:) Kommer vell vara brun som fan, och jag som ett lik, så jag är beredd på att bli retad en tid framöver ;P

Helgen längtar jag också till, det har typ gått en månad sen jag va hos frissan sist, så dit blir det och fixa till håret på lördag :)


Nu är det dags att sova :)


Puss <3

21 juni

Hemkommer från Öland nu, och det är knappt att jag har överlevt. Men det har verkligen vart en toppen resa med världens bästa tjejer :) Har hänt så sjukt roliga grejer, men orkar verkligen inte räkna upp allt här :P
Så igår kom vi hem iaf, så sov jag en stund när jag kom hem, sen senare på kvällen åkte jag till erik, där johan,oskar och alla var och festade, men jag tog en nykter kväll ist :) Sen va vi på hallen och lite annat. Kom hem sent igår också, så imorse tog jag lite sovmorron iaf.
Anton är ju fortfarande på kreta, men kommer hem på torsdag kväll. kan inte bli mer än avensjuk på dom :) Skulle verkligen behöva resa bort lite jag med.
Men jag är ju bara ledig två veckor, så får se om det är skitväder här hemma, så kanske det blir en resa utomlans då :)

Nu har jag precis ätit frukost, och Frida var här en sväng nyss också, lämnade min underkjol och snackade lite skit :)
Så nu väntar jag på att Johan och Oskar o dom ska vakna och bli klara så vi kan lägga oss på stranden :)

Bilder från midsommarresan o öland kommer sen nångång, för dom har jessica.


aaauuuw

Okej, nu har pappa pumpat min cykel, eftersom jag och anton inte klarade av det själva när vi försökte igår haha ;)
Pratar lite med Hanna nu också, och planerar midsommar :) Hoppas på en jävligt kul resa iaf med roliga tjejor :)

Nu ska jag kolla klart på DH, sen blir det sova.
Jobb imorgon som vanligt, hel dag imorron, och slutar kl 1 på tors. Så på torsdag blir det stressigt. Ska packa,dusha och fixa allt innan mamma kör in mig till Johanna, och där ska jag vara vid halv 3, så får vell sminka mig och allt sånt i bilen ;D

Sen är jag fortfarande så sjukt sugen på att skaffa hund, men det kommer nog aldrig bli av, inte än på ett tag. Nån måste bli min hundvakt först. Så är det nån frivillig, ring mig nu! ;)

Imorgon blir det nog ingen träning, promenad kanske. Har sån träningsverk efter bodypumpen så jag dör. Men blir nog att kolla på Antons fotboll imorron, om jag får låna någon bil.

För er som inte vet, så skippar jag bilar nu och tänker på miljön! ;D


Puss Gonatt<3

16 Juni

Nu var det verkligen längesen jag ens satt vid datorn överhuvudtaget, men nu har jag lite tid iaf :)

Helgen blev en myspys helg.
I fredags var jag i lkpg och shoppade lite, och kikade på lite nya möbler till min nya lägenhet ;D Men mest köpte jag smink, och det blev verkligen inte billigt, men det är jag värd, och det finns inget billigt smink som någon kan verkligen erkänna är bra?
Påvägen till lkpg föressten, så ösregnade det, och min ena torkare funkar typ inte, så jag trodde faktiskt att jag skulle dö! Men jag kom sakta men säkert fram iaf, men då tog jag biltema direkt, och fixade en ny, och satte dit den nya helt själv i spöregnet på parkeringen? Jag är nog mer händig än jag tror :)
Sen kom anton till ikea också precis när jag skulle åka hem, så vi åkte hem till honom så han skulle byta om, sen till mig. Vi åkte och åt, kolla lite på vätterrundan, men det va så sjukt kallt, så vi åkte hem till mig ist.

Lördagen sålde jag min mitshubishi, sen åkte hem till anton och åt och kollade på film.

Söndagen var en olycksdag för mig kändes det som. Jag och anton hade iaf picknick vid en golfbana. Sen solade vi där också, men jag hade så jävla ont i magen, så jag fick springa iväg o kissa o spy hela tiden, vet inte var det va med mig faktikst, men jag höll på att kissa på mig hela tiden :P
Sen när jag väl kunde ligga still en stund på filten, så blir jag biten av en pissmyra tre gånger, och jag kan inte minnas ens att jag blivit det nån gong innnan, men helvete va det sved o gjorde ont.
Sen spelade vi iaf på äventyrsgolfen med Johan, minns faktiskt inte nu vem som vann, men inte jag iaf :P Tror ingen gick in för det seriöst haha :) Sen åt vi på napoli. Träffade Karin och Carro där med :)Måste verkligen ta mig en dag o va med dom med.

Sen var den helgen över, orkar inte skriva verkligen allt jag gör!

Men i torsdags tog ju HPO6 studenten! Min favoritklass såklart :) Så var och kollade på studenterna, sen senare på dagen blev det kalas hemma hos Fridaälskling. Tänkte ju egentligen inte dricka nått direkt, men jag bara flöt med haha. Jag är så jävla stolt över Frida verkligen, hon fick samma stipendie som jag fick också :D Verkligen grattis gumman!
Fridas grannar blev jag fäst vid dirket, helt sjukt vad jag älskar barn, o dom älskar mig tillbaka :D haha. Så mkt lek blev det också.
Sen ville Tilda vara som mig och dricka, så vi sköljde ur en ciderburk, o fyllde i vatten!  Lika bra att skriva det, annars är det vell nån idiot som tror att ungen dricker på riktigt... Folk är ju bra dumma.

Här är några bilder iaf!

5 Juni

Ja, nu sitter jag här och väntar på att få åka till jobbet! Ovanligt men sant :)
Jag har nog inte sovit mer än kanske 4 timmar inatt, det beoro på att min mobil har vart trakasserad, och kunde inte stänga av den heller för jag har ju den som väckarklocka. Berättar sen när jag har tid :)

Sen ska jag kolla lite hur vi gör med lilla huset o lägenheten och allt. så det vet jag också när jag kommer hem.

OCH idag är det freeeeedag ;D

PEACE



3 Juni

Var och kollade på lägenheterna idag. En va skit, men en fastnade jag verkligen för! Så ska tänka över det lite, eftersom den va ganska dyr men. Var änså skapligt stor och bra och nära stan med.
Men imorron ska jag iaf säga upp mitt lilla hus, gud va sorgligt det känns ändå :/ Jag gillar det ju verkligen, men det är lite litet, bara att inse att en tjej som jag behöver en GARDEROB iaf! ;) Det är ju det största problemet, att kläderna väller över överallt här inne.

Sen berättade Amanda om killen som dog på platen. Visst, det är synd om hans familj osv. Men i sånna här tillfällen, likdant med robert,nike mm unga som har dött som man vet om, då helt plötsligt känner alla den personen! Så jävla respektlöst o ens hitta på att man har vart hemma hoss den,pratat med den o allt sånt, fattar inte grejen med det alla gör bara, så fort nån ung dör!


Imorron ska jag fan skrota min bil också! Hoppas det iaf!

Ska åka till mamma och lämna min tvätt nu iaf.


PUSS!


2 Juni

Idag måste jag bara börja med att gratta Frida och Kim till huset ;D Kom lite oväntat, men på ett sätt inte :) Är du lycklig gumman, så är jag det med :)
Så nu får jag en anledning att ta mig till Tjällmo nån dag och kolla lite :)

Bilen gick igenom besicktningen, så det va ju bra :)
idag på jobbet fick jag igång ett riktigt vattenkrig ;) Det började med att jag smög för att jag skulle spruta på Ronny, men han råkade se, och då låsades jag som att jag itne skulle göra nått, men då började han spruta på mig med sin flaska ist :P Så vi sprang runt där inne ett bra tag o hade vattenkrig. Efter en stund ser jag att Gösta ( chefen) springer och har vattenkrig med Ronny också :P  Konstigt hur kul det kan vara med lite vatten :)

Sen åkte jag till farmor och hälsade på Daisy lite.

Vart och handlat lite, och vart hos mamma en sväng med.

Nu ska jag bara kolla på tv hela kvällen, mår verkligen inget bra idag.

Men imorron blir det att åka och kolla på två lägenheter, men det är som tur är 2or, så hoppas att någon passar.


PUSS M!


1 Juni

Nu är det ju verkligen sommar!
Har solat och badat nästan hela helgen, det bästa som finns :)

I lördags var jag iaf hos Nenne och Kim, med dom sen bäso o kenny. Spelade kort och lite sånt, och kolla på Robinson 2009 finalen. Och jag har inget o säga om vinnaren iaf, Ellenor Pirerre, eftersom jag hoppats att Anna skulle vinna! Men ja, man känner ju verkligen att man vill komma med och visa hur mkt bättre man kan va än dom :P Det ser ju så enkelt ut allting på tv liksom.

Sen gick vi till Harrys iaf, och påväg dit så klämde jag mig i Nennes plånbok! Ni får tycka att det är hur töntigt som helst, men det gjorde faktiskt så jävla ont :P Gick nog o böla över det en stor del av kvällen iaf, mitt köttsår ;)
Harrys va vell kul, men ingen skillnad på när det är 21 och när det är 18 tycker jag inte.
Blev en lång väg hem på cykeln sen iaf, kom hem typ vid 5 nåttsånt.

Så igår mådde jag verkligen skit, och mina nya lacoste va helt förstörda verkligen. Men det var ju fint väder, så det var ju bara på med bikinin och ett par solbrillor :) Gick ner till stranden till oskar och hans kompis så länge, o sen kom ju resten eller hur jag ska säga när jag inte orkar skriva namn :P

Sen var det ju Mors-dag, och det firade vi med lunch på hamnkrogen, jag mamma och amanda. Gött som fan, men såg ju nästan gravid ut när jag kom tillbaka till stranden sen :P Låg kvar i varamon tills kvällen sen, hur mysig dag som helst :)

Nu kom jag precis hem från jobbet typ, så jag ska bort till pappa och damsuga min bil, som han vägrade göra, eftersom den ska besicktas imorron :) Men han ska ju grilla idag med, så det kan det ju vara värt. Min pappa gör verkligen den godaste maten i hela världen!

Måste bara berätta att jag grät lite på jobbet idag med, i smyg :p Man har ju hört så mkt om grisar som inte har det bra och att dom plågas! Men det här var det värsta jag läst om, och sen stog det ett klipp man kunde gå in o kolla på, och jag börjar gråta bara jag ser det, ush, jag klarar inte av sånt här verkligen!
Men ändå måste jag bara lägga upp den här, så ni kan se hur det verkligen är, och det är inte bara i egypten, det händer i sverige också!


RSS 2.0