30 Maj

Igår blev det shopping i lkpg med Anton o Amanda :) Ska se om jag kan komma ihåg det mest av vad jag köpte? :P

Örhängen,sjal,jenasshorts, två linnen, en tröja, nya spetstrosor, skor (igen!) leggins, massor smink, nagellack, en till bikini,    sen var det nog lite till som jag inte minns heller :)
Vi åt på IKEA och hade en allmänt mysig dag bara :)

På kvällen när vi kom hem, köpte vi godis o sånt, och åkte till piren o hamnen o myste.
Sen åkte vi med Johan till Mantorp där det va nån bilträff, men där stannade vi ju inte alls länge, åkte hem o kolla på film o sov sen :)
Så en sån där skön slapp fredag, men ändå mysig och rolig :)

Idag har jag och Sabina vart på stranden o stekt lite, hur skönt som helst, men lite för kallt i vattnet för att bada :)

Så nu ska jag vell börja vända upp o ner på mina kläder, och hitta något att ha på mig. Sen när man väl är klar, sen det ut som ett bomb nerslag i hela huset! Men det är det vell värt ;)
Ska till Nenne nu snart, sen om vi ska ut eller inte ikväll ,det får vi vell se :)


Sen till er som inte har lärt er!

GÄRNA = VILL GÄRNA
HJÄRNA= HUVUD

28 Maj

Ush, stressig morron kan jag bara säga, och ingen luch eller frukost med mig till jobbet heller! Men på hela veckan har jag inte haft nån vettig mat med mig alls, har helt tappat all ork till att laga mat. Va nog säkert, ja 2 veckor sen typ? :P
Så nästa vecka måste jag be mamma göra några matlådor till mig!
Va hos Amanda förut en sväng, sen har vi ätit på bk, som jag kände att jag verkligen behövde, när jag nästa har vart påväg att svimma hela dagen.
Sen hände det en rolig grej där, jag ''råkade'' typ smeka mig på tuttarna när en pappa gick förbi, det va roligt just då, vart så konstig stämning lixom :P Men jag o amanda bara garva, som vanligt :)

Imorron är det är det äntligen Fredag! Efter jobbet blir det fredagsshopping, som jag har börjat kalla det, till lkpg :)

Lördag är det nog fest som är planeringen, tror jag? :) Får se.

Sen kan jag inte bestämma mig hur jag ska göra med fotograferingen som det tjatas om :S Kan verkligen inte bestämma mig, vill men ändå inte? Det är ju inget man gör hipp som happ bara lixom, får tänka över det lite tror jag!


Sen har jag blivit så otroligt smart sen jag började på jobbet! Innan har jag aldrig, verkligen aldrig, lyssnat på radio,nyheter eller läst tidningar (andra än Häntextra mm. då ) , men nu är det det enda jag gör på jobbet? Och sjukt så mkt jag hänger med i värden nu, jag lär mig verkligen nått varje dag typ :)

Nu ska jag chilla lite, sen sova så det blir helg nångång ;)


25 Maj

Lördags så var jag sabina johan hemma hos Lina, satt på hennes terass och chillade. Vi har skitmysigt, men det va lite kallt sen :P
Sen gick vi iaf till Harrys där jag träffa alla snygga balbrudar ;D och balherrar för den delen med haha ;P
Hade faktisk skitkul, fast jag vart liiiite väl full kanske ;) men men, sånt som händer. Och sen vart det ju som nästan väntat, bråk med en, när jag o johan är i farten, men allt slutade ju bra iaf ;)

Söndags var jag och Anton på picknick på udden vid hamnen i det fina vädret. Kändes som jag lätt skulle kunnat somnat där, as skönt.
Sen hem till pappa där hela trädgården var full med ungar, ja iaf tio st typ. Så lekte med dom några timmar också.
Sen gick vi upp till kullen där det va cirkus, men vi gick bara utanför och klappade alla djur. Det va ju tillomed kameler där, som verkligen är mitt favorit djur, av sånna djur :)
Där var vi också ett bra tag, och matade getarna som verkligen verkade gilla oss :)
Sen åt vi glass och gick hem igen, vart en lång dag, och hann med mycket :)


Idag skulle jag ju kollat på lägenheten, men sket i den, för pappa har hittat några som verkade bättre. Men eftersom det tydligen är hur många andra som helst som letar lägenhet, så kommer det nog ta ett tag för mig att hitta nån tyvärr :/ Jag är ju så jävla kräsen med, men det ska man va när det gäller sånt. Skulle inte bo i ett litet skul bara för att det ligger mitti stan lixom :)
Så det tar vell nån vecka innan jag får reda på hur det blir med några av dom. Håller ju tummen som alltid :)


Har vart och tränat och solat nu, så nu har jag precis dushat och äter gröt.
Tänkte sova snart, jag kan behöva det :)

GONATT!

23 Maj

äntligen hemma nu :)
Imorse köpte jag och Anton frukost och åt i stadsparken, skitmysigt :)
Sen åkte jag och hämtade upp nenne, sen åkte vi till johan för vi skulle ju ner till borenshult och kolla på balen :) Så sjukt fina folk var :)

Sen åkte jag och johan till stan och åt glass, och fortsatte kolla på balen. Papparazziade dom jag kände :) Och jag är verkligen sugen på att gå igen, så är det nån som vill gå nästa år, säg till för fan! ;)

Sen vart Daisy,hunden, attakerad av en annan större hund. Hon vart så rädd att hon kröp under en bänk på torget och skakade som fan. Hon vägrade gå ut därifrån, så vi gick och köpte en glass till henne och försökte locka ut henne. Stackars lilla gumman, hon låg dä'r under över en timme. Men tillslut fick vi ut henne, men hon skakade fortfarande. Jävla kukhoror som inte kan hålla i sina hundar, plus att den hunden va på deras son med så han tjöt som ett as, jävla nötter asså. Dom skulle skjutas, eller ännu värre, dom skulle dödas!

Sen åkte jag o johan till mcd och åt, sen åkte körde jag mamma o kjell till nån fest mellen motala o vadstena. Och nu är jag hemma :)


Sen har jag glömt att skriva om en grej :)

Anton gav mig en överaskning när jag kom från örebro i torsdags, han hade renast bort allt ogräs på hela baksidan + börjat skrapa bort all färg från utemöblerna, eftersom jag ska måla om dom! Så jävla glad vart jag verkligen. För i typ fyra veckor kanske, har jag sagt att jag ska fixa det nån dag efter jobbet, men det blir liksom aldrig av, så jag tyckte det va så sjukt snällt verkligen :)

Men ikväll ska jag till Lina och festa lite med dom sabina johan mm :) Tänkte verkligen röja aset av mig ,eftersom det va ett tag sen ;) haha. Får se vad jag ska ha på mig, har verkligen inte en aning.

Lägger ut bilderna från balen imorron ist, för min mobil krånglarnu.

PEACE!



22 Maj

Igår var jag ju med pappa och farfar till örebro och hämtade hunden, blev aldrig sthlm, för det var hundutställning o tävlingar, så dom tog med henne dit, så slapp vi åka så längt :) Hur gullig hund som hellst lilla Daisy :)
Så vi var där nästan hela dagen. När vi kom hem var det bara att byta om och åka till Rikard o Elin för Elin fyllde 30. Träffade min lilla halvkusin Elmer också, så sjukt gullig liten unge :)
Sen var åkte jag med Anton johan o dom till simmelrud och kollade på deras föl, asgullig, men jag gillade den andra tjockisen mer. Så nu behöver jag verkligen en minihäst som jag också kan ha lös på trädgården :)
Så känns som jag har hunnit med så mkt på hela den dagen :)

Nu kom jag precis hem, har vart och fikat med lille Shabo :) Va inte direkt igår, känner verkligen att vi måste börja ses mer som förr ;) haha.
Sen åkte jag förbi Johan en sväng när jag ändå hade kört hem Sabina, han o Rick greja med bilen, så jag pratade bara med dom en stund.
Ska åka och kolla på Antons forbollsmatch nu snart med pappa och dom. Petri är ju i andra laget så många vi känner där idag :)

Har hittat en lägenhet nu som jag ska kolla på på måndag. Det är ju en bostadsrätt en 2a i stan, så hoppas den duger :) Måste bara få låna lite pengar med ;) haha.>Men just nu känner jag att jag vill flytta iaf direkt efter sommaren härifrån, har verkligen tröttnat på lilla huset :)

Ikväll ska jag ju ha min fetslappdag, bara kolla på film o inte göra nått :)
Imorron är det ju balen, och jag har inte sett Fridas klänning än?! :P Ser verkligen fram emot den och hoppas det gör allt annat än rengar!


PEACE! ;)


amazing

MÅNDAG

Amanda och jag var ute och gick, sen solade vi. Träffade eve vid ninetonine, och den stackaren hade nästan halkat omkull på en hundskit. Visst, vi tyckte det va jätte roligt, men man fattar inte sånna idoter som lägger sin skit överallt!

Sen kom vi på att jag behövde körsbärsträd, så vi åkte upp till en skog, det var ändå ganska långt in. Sen började vi gräva som idioter. Dom hade ju rötter ända ner till helevetet nästan ;) Men vi fick tillslut upp dom, för vi tog två stycken. Släpade dom till bilen och åkte hem och grävde ett hål i gräsmattan  hos mig, vart skitbra, men undrar hur länge dom håller sig där, eftersom jag i princip högg av alla rötter :P Men vi får se.


TISDAG

Bara jobbat idag, ochinte gjort något speciellt. Tränat bara och lite sånt, för fullt upp har jag ju jämt :)
Föressten var det rättegång förra tisdagen, och fick reda på domen idag, fy fan säger jag bara, jag orkar inte! Så faktiskt kan jag säga att det har vart en skitdag för mig idag!
Imorron är sista dagen på jobbet innan jag får långledigt, chill som fan :)
Igår sköts Dolla Ihjäl ! Jag blir så arg alltså! Läs om det på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5183201.ab

PUSS!

Här har ni ett klipp på hur bra jag och amanda trivs i skogen, riktigt vana skogmullar! ;)


 

18 Maj

Måndag idag och jobb som vanligt. Kom precis hem nu, så snart kommer Amanda hit så ska vi ut och gå en sväng och sola :)


Igår följde jag och amanda med Anton till Vadstena när han skulle döma fotboll, så vi gick runt i vadstena sålänge och fikade och bara myste. Sen träffade vi en astjurig gubbe med en hund som såg ut som en åsna, det va den fulaste och roligaste hunden jag har sett! Så gapskrattade åt honom, och gubben va arg.
Sen åt vi glass, där vi gick in och köpte glassen stank det helvete, en brat höll på att spy och skrek fy fan fy fan fy fan, hundratusen gånger:P men det luktade verkligen som dom hade slaktat en stor fet kossa därinne.
Sen gick vi ut och satt på bryggan och åt glassen, då kom en fiskebåt full med blodiga fiskar och äcklade oss, så vi fick flytta oss därifrån också.

Sen gick vi tillbaka till fotbollen och åkte hem sen.

Jobbar bara till ons den här veckan, så jag åker till Sthlm på ons kväll eller tors morron. Vi ska till kenneln där Benita och Jonna är ifrån. Den är hur stor som helst, sen ska jag förhoppningsvis få träffa han som har programmet Hundcoachen, för han är med och startar upp suss och deras nya butik :) Så det ser jag verkligen fram emot! Inte nog med det, så ska vi ta med oss en hund hem! :D
Jag bara längtar tills jag verkligen kan skaffa en egen hund.

Fick reda på idag att Carolina Gynning släpper sin parfym i Augusti, så det är ju verkligen ett måste att köpa!


Nu ska jag kolla på Sex and the city tills Amanda kommer :)


PEACE! ;)

aj min tand!

Amanda var här precis och pratade lite skit :)
skulle visa vad jag hade köpt, då såg vi att mitt ena hårband typ va sönder, så jag skulle laga det tänkte jag. Limmade och skulle bita ihop metallen eller vad det är, och framtanden sprack på ett ställe, i mitten också! Fan jävla skit, det här har verkligen förstört min dag, nästan! Är sjukt arg och ledsen nu för det iaf.

Här är några bilder från dagen iaf.  + igår

16 Maj

Igår blev det lunch med Sofia på ströget, som alltid svårt att bestämma mig, och hon i kassan blev bara irriterad, så jag tog kycklingpaj, och Sofia en balle potatis som jag kallar det, men jag måste erkänna att den såg ändå liiite god ut ;)
Innan sofia kom till stan så shoppade jag lite, det blev en ljusblå tröja, och två linnen :)

Sen gick vi ner till hamnen och åt glass med Ida Anthon Johan Räserralle :)

Jag och Anthon skulle hem till mig innan vi skulle till pappa och äta, när vi typ är hemma kom jag på att jag har glömt bilen i stan, smart eller vad? :P

Aja, sen åt vi tacos med familjen hos pappa iaf, och åkte till rasmus sen. Och sen till lille johan och kollade på film, men jag somnade efter en kvart ändå, så den filmen får jag se en annan dag :)


Idag gick jag upp skapligt tidigt ändå, för jag skulle till stan med lillasyster Jessica :) Så vi shoppade och fikade lite. Träffade även min halvkusin Elmer som jag inte har sett en, as liten gullig unge, en vecka gammal bara ju :)

Så vi har haft en sjukt mysig dag, men mycke tjat från jessica att '' malin köp inte mer nu!'' '' malin spara dina pengar'' och liknade saker. Så smart liten tjej är hon :)
Men det blev iaf två par tröjor, en väska, tre hårband, nya lösnaglar, parfym och lite annat :) Så får se om nått passar tills ikväll.

Pratade med Nenne nyss så jag antar att jag åker dit lite senare, inte träffat henne på hur länge som helst:)



14 Maj

Nu är äntligen Britney biljetterna bokade! Som jag har längtat efter det! Hon är den bästa som hänt mig va fa ;D Så den 13 juli åker vi till sthlm, och har den bästa dagen någonsin :D

Idag fick jag en sån attack, att jag inte hade gjort eller köpt nått på ett bra tag, så jag åkte och köpte ett bredband, det fick bli ett 3 pro :)
Så nu förstår jag om vissa är lyckliga som har tjatat om detta internet i en evighet :P





11 Maj

Måndag igen, och skönt att börja jobba igen :)

Helgen har vart kanon, chillat mest, men skänt det med ibland. Igår blev det bara myspys hos mig, för jag gjorde ju äppelpaj till mig johan o th :) Och jag gjorde den HELT själv ;) Sen var jag med Amanda på promenix runt kanalen med.
När jag kom hem hade th diskat åt mig, så det va ju snäll så slapp jag det :P

Idag släpptes Britney biljetterna, och jag och amanda skulle ju boka, men ticnet hackar ju sig, så fort det är nått. Så hoppas vi får tag på några iaf, annars finns det ju alltid på blocket eller nått :) för dit SKA jag iaf !

Sen är den här låten så sjukt bra, och jag trackade nog alla med den i lördags tror jag ;P



Min Nya Blogg!

Ja, har nu bytt till en ny blogg, för att jag knappt kom ihåg det namnet själv ens :) Det jobbiga nu var att alla mina tidiagre inlägg inte går att flytta över, så jag får helt enkelt stryka ett streck över det, och börja om på nytt igen.

Förra helgen när det var valborg, jobbade jag ju som vanligt först, sen blev det en shoppingtur som aldrig förr. Det blev bland annat  ett par beiga chinos, ett par svarta chinos, smycken, en klänning, en ny rosa ipod, ett par gladiator skor, sen var det några saker till som jag inte ens minns :)

Firade valborg med Th, Johan, Simmelrud och Erik. Vi åkte till Skänninge iaf, och firade nån slags valborg, men jag va inte på mitt bästa humör. Gick bara runt och störde mig på folk, men jag kände ju typ ingen heller så. Men dagen efter åkte jag in med th och johan för att hämta johans bil, då var en rutan inslagen! Jävla idioter, gör sånt för en gps lixom, inte ens värt det. Man blir så jävla arg bara.

Sen minns jag inte så mkt mer av den helgen :) Men chillade nog mest resten av helgen.

I veckan har jag vart och kollat på en lägenhet över Smålandsglas, en 1a, men ingen höjdare tyckte jag inte. Lite sunkigt och ingen balkong ens på vindsvånging. Så skippar nog den iaf. Men jag har pratat både med mammi och pappi, så vi ska nog köpa en instaslägenhet till mig ist, det är ju tusen gånger bättre. Så får se om jag hittar nått :) Men jag har ju iaf sommaren i varamon att se fram emot :)

Och som det ser ut just nu så får jag vara kvar på jobbet till semestern iaf, till v 29. Så hoppas jag får fortsätta efter det med, jag tänker iaf inte ta nån extra semester, fast jag har rätt att ta det egentligen. Jag har verkligen börjat älska mitt jobb, skulle lätt kunna jobba helgen också :)

Annars i evckan har jag bara jobbat, chillat, tränat :) Sen har jag köpt ett band till min iPod, så jag kan ha den på armen, men 300 spänn va fan dyrt, men vad ska man göra, jag behövde ju ett till träningen :)

Igår efterjobbet blev det fika med Ida Sofia och Simon. Eftersom jag var ungefär en timme sen, så hade dom ju redan fikat klart, så jag köpte bara en glass :)

Sen kom th till stan så vi gick och kollade lite. Köpte faktiskt BARA ett linne, ett armband och en hemlig grej ;)
Sen kom spöregnet och vi fick soringa som idioter till bilen, men var helt dyngsur endå :) Så åt vi mcd efter det.
Var egentligen tänkt att vi skulle festat hos mig, och grillat och sånt, men jag va så sjukt trött, somnade först när jag o th väntade på johan, sen somnade jag igen hos  johan, när dom var ute och fixade bilen. Så det blev ingen fest för mig inte :)

Men ikväll ska jag till sara och festa lite, ska bli kul att träffa henne iaf, som jag inte sett på typ femtioelva månader :)

Satte i min hårförlängning en sväng idag, får se om jag har kvar det till kvällen eller inte :)




Amanda skrev nyss att hon hade hittat mig på Google, gick och kollade, och fan jag va med på förstasidan, 2 bilder till och med ?! ;D Konstigt, men jag vet inte hur man tar bort det heller.


RSS 2.0