24 september

100.000, ja så mycket vann min morfar imorse på Tv4 skrapet! Inte den största vinsten kanske, kunde ju blivit mycket mer, men det varju ändå en upplevelse för han att ens vara där, och att han fick resa lite också. Han börjar ju ändå bli gammal nu, men det vill jag egentligen inte ens tänka på. Men jag är glad att han hade några härliga dagar i sthlm med mamma och moster :)

Idag har jag kört vattengympa med tanterna haha. Ne, det är faktiskt inte BARA tanter. jag tycker inte det är så jätte mycket träning faktisk men, det är ändå så jävla kul på nått sätt, men ändå bara nått jag gör nån gång ibland :P

Kollar på idol nu, det är bra, men tycker ändå att folk där är så hilma töntiga och gör världens grej av det, och sen vissa som skyller ifrån sig på nått annat än sig själv :)

Imorron blir det stressigt, som vanligt på fredagar. Jobbar till 1, sen ska jag hem och fixa mig till kvällen, sen frissan kl 3 :) Blir en brun färg, nu har det nästan blivit blont igen ju:)Sen måste jag till grillfesten på jobbet direkt efter det. Sen efter att jag vart med personalen på jobbet ,får jag se om jag hinner med fest med tjejerna, jag hoppas det iaf :)


Var och handlade första gången på det ica som ligger närmast mig här, och bruden som jobbade där verkade ju helt jävla trög, vet inte om jag pallar gå dit och handla nått mer fakitskt. Vilken allmänt trög människa!

Men men , ingen är perfekt ;P

Puss, Gonatt babiiies! ;)

23 september

But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I





ush, trött idag! Massor att göra på jobbet nu också.

Det är lite mycket nu, så jag har varken tid eller lust att skriva så mkt faktiskt.
Skönt med torsdag imorron iaf, så är det helg sen :)
På fredag blir det iaf personalfest på jobbet, vi ska grilla och lite sånt :) Så hoppas att det blir kul iaf. Annars har jag inte så mkt planerat. Sugen på att gå ut också egentligen men, aja, får se hur länge vi ska vara på jobbet iaf :)

Imorron är det stora dagen för min morfar, vid kl 9 skrapar han triss i dirketsändning på Tv4! Kan knappt tro det faktiskt:) Har bestämt mig för att inte vara hemma på morronen och kolla, mamma får smsa mig direkt efter, kommer bli för nervös att kolla på det :P
Mamma ringde nyss från sthlm, hon och min moster är ju med morfar dit :) Så dom bor på ett lyxhotell och verkar ha det jävligt bra! Ush, nu blir jag nervös bara att jag skriver om det. Egentligen inget att vara nervös inför, men ändå, han kan ju för fan bli miljonär, eller inte alls. Hoppas nästan inte på det, blir ju lungast så :) haha.

Men imorron lovar jag att skriva hur mycket det blev!

KISSIES GONATT :)

21 september

Blev en jävligt kul Fredag sen iaf, fest med tjejerna och sen till Danne på fest. Var verkligen så sjukt festsugen hela dagen, så tur att det var fler som var det ;D haha!
Sen hallen, men det var lika tråkigt som vanligt, och nu ännu en gång säger jag att jag aldrig mer ska dit :P haha.

Gick upp ganska tidigt på lördagmorronen, tänkte överaska Anthon och åka och kolla på hans fotbollsmatch i västerlösa. Men innan det så åkte jag in till Gina en sväng och skulle kolla hur Lisa mådde :)
Och jag själv var för en gång skull uppe skapligt tidigt utan att spy och må skit? :P Kors i taket!
Anthon verkade iaf glad att jag var där, även om han inte såg mig förns matchen var slut :) Åkte hem till honom efter den, slappade, lekte med hundvalpen och åt god mat :) Var där hela kvällen, sen på natten vid 3 kanske? skulle vi hämta min pappa och hans grabbar i lkpg ;P Var ett himla liv i bilen, men dom är alltid lika roliga tycker jag :)

Igår tog jag med Daisy till boren och skulle kolla på Millans fotbollsmatch, och anthon dömde den :P Sen åkte till farmor och farfar en sväng igen, sen handlade vi och lite för vi skulle göra våran första lasange haha :) Träffade även min gammla lärare Marie Forss på maxi, och jag var verkligen glad att se henne! Och jag tror att hon har saknat mig också faktiskt, hon var iaf den bästa lärare jag någonsin haft:)
 Så det var en allmänt mysdag bara :) Så ska det va på söndagar tycker jag!

Nu är jag så himla trött och har ont i kroppen efter allt slit på jobbet, vi kör några skiiiit påsar till USA nu, det är ju några miljoner, så dom får vi slita med hela jävla veckan, känns verkligen inget bra!
Så nu ska jag äta lite glass och kanska kanske gå en sväng om jag orkar. Det blåser ju och är svin kallt ute, så får se hur jag gör!

Ikväll blir det att kolla på Tinas cookalong , för min lover är ju med som gäst idag, Carolina Gynning ;D Och efter det blir det hollywoodfruar :)

carolina gynning



17 september

Luckyday, or not!

Wanna start a new life, eller nått. Ibland känns det som att inget duger till mig verkligen, alltid missnöjd med nått.
Allt är upponer nu, så känner inte för att skriva så mycket heller.

Idag har jag bara legat och sovit efter jobbet, hade så jävla ont i magen och huvudet, så inte ens en promenix blev det idag. Men nu är jag bättre, så jag kan iaf gå till jobbet imorron!

Fika efter jobbet med Frida imorron iaf, myspys! Har ju en del att prata igenom när vi inte setts på ett tag :P

Resten av helgen är inte planerad än, hade inte tänkt att göra så mycket heller faktiskt! Får blir som det blir :)

Fick iaf tag på Malin ( Mogi) idag sen, ville ju veta vart hon hade köpt en av sina klänningar, det var en Odd molly, så nu ska jag verkligen försöka få tag på den!

Ne, nu slänger jag mig i väggen och kväver mig med en rutten fiskpinne :P haha

Puss Puss

En bild på mig och Hanna från studenten!



16 september

Idag gick min tå nagel av, eller av och av, den lossnade hela skiten! Tror det är efter att jag stukade foten, måste ha vart det :P Det är pek tån iaf, synd att jag inte har min mobilsladd än, för det ser helt sjukt ut! :P

Bestämt mig just nu precis, att jag vill ha långt hår igen, så blir att fixa det i helgen hoppas jag :)

Kollat på riverside nyss, och kollar på efterlyst just nu. Vet inte vad det är med mig och sånna program, jag blir lixom rädd för sakerna dom pratar om, och kan tänka på det hur länge som helst! Blir lixom så himla uppskrämd! Ibland får jag verkligen en tankeställare, att livet kan ta slut när som helst! Jag vet att jag låter både deppig och trist, men det är ju så. Man vet aldrig vilka personer man får se igen, vad som helst kan hända när som helst. Så jag tycker att man ska ta vara på dom man har, och verkligen visa sin kärlek :)

Tvättade ju igår också, gick både bra och dåligt. Några klänningar krympte, men allt lukta jättegott och några grejer blev bra :P
Skulle be fölket på jobbet om lite råd idag, och berätta vad som hade hänt med tvätten osv. Dom skrattar mest, och kallar mig för bortskämd, blablabla, och helt plötsligt Malin Anka? ;D hahaha! Ja, jag håller ju inte med ett dugg men, roligt var det just då iaf :)

Fick ett snyggt mms idag av fridapullis, med vinrött hår :) Gööör fint vart det, har inte sett det in real än men, det såg riktigt bra ut :)

Ska göra lite grönt te nu,ta en cigg och krypa ner i bedden ;)

Missssswii!

15 september

Nu är det dags för mig att sova första natten ensam i lägenheten, är lite rädd känns det som, eller asså inte direkt rädd men, det känns lite konstigt bara att helt plötsligt vara på ett nytt ställe. Men man vänjer vell sig såklart :)

Kliar i mina fingar och jag vill bara köpa upp alla pengar jag har just nu, vet inte varför, men hoppas det går över, för det är ju iaf typ en vecka kvar till lön så!

Aja, skönt med onsdag imorron, då har iaf halva veckan gått.

Puss gonatt!



Nu har jag verkligen mycket att sammanfatta, men eftersom jag har så dåligt minne så skriver jag bara det nödvändigaste, och alltså det jag minns ;) haha!

Förra veckan fick jag iaf en berlock till mitt Thomas Sabo armband, självklart i samma märke :) Det var gullet Anthon som skulle charma mig lite tror jag, med diamanter och allt! Jag blev verkligen hur glad som helst! Den är som ett läppstift, med diamanter nertill. Är ju helt besatt av thomas sabo just nu känns det som, vill helst ha alla berlocker som finns till ;) haha! Så ska nog unna mig en till i helgen kanske ;P

Sen var lägenheten hyfsat klar i helgen nu, så i lördags gick flyttlasset, så från och med nu så bor jag här istället :) Känns verkligen skit bra, och jag har fått det ungefär som jag villat, bara lite småsaker kvar nu :)
Men minuset med att jag flyttade är att.... nu måste jag tvätta SJÄLV!!!!
Innan hade jag ju ingen tvättmaskin, så mamma har skött det hur länge som helst åt mig, men nu är det slut på det! Annars får jag skylla på att tvättmaskinen är trasig ;P haha.

Håller faktisk på att tvätta för första gången i mitt liv just nu! Ringer upp mamma så får hon gajda mig;P Men det här ska nog gå bra hoppas jag!

Har beställt en gammal klassiker också, som kom idag, Big brother 2004! Med carolina gynning och det gänget, älskade verkligen den säsongen, så var bara tvungen att ha den! Så snart ska jag lägga mig i soffan och kolla på den :)

Kan inte lägga upp några bilder på ett tag, för sladdarna har försvunnit i flytten tror jag :P
Men här får ni iaf en bild på berlocken från camen ;P haha. Bättre än inget!

Skriver mer sen ikväll!


6 september

ujuj, fullt upp heela veckan och helgen med nya lägenheten! Har inte tid för nått annat känns det som:P
Snart är allt klart iaf, håller ju på och fixar om den i varje rum och målar och tapeserar, så jag får det som jag vill :) Tur att jag har världens bästa familj som hjälper mig med allt :)
Så kanske kanske att det blir klart så jag kan flytta in till nästa helg!

I veckan nu blir det iaf att fixa i lägenheten och börja flytta lite grejer kanske :) Mycket o göra verkligen!

I helgen nu har jag iaf vart på dop också för min kusin Elmer, jättegullig dop verkligen! Och min lillasyster Jessica läste och hällde upp dopvatten:) Sen efter blev det mat och fika i församlingshemmet med alla som var bjudna, så det var jättemysigt. Köpte en silverram till honom i dop present :)

Anthon och hans familj har fått en hundvalp också, lilla Thea :) Verkligen så sjukt söt, och blir mest avensjuk eftersom jag vill ha en egen hund:)

Ne, nu ska jag dusha och sen kolla på Top model 12 och Ensam mamma söker ;P Sen kommer vell Anthon någongång, han har ju dömt fotboll hela dagen, så hoppas att han inte är allt för trött när han kommer :)

I veckan hoppas jag att det blir mycket shopping också, massa nya möbler mm :)

Jobb like always imorron :)

PUSS

RSS 2.0