31 Augusti

En dag kvar till flytten! :D

Och nästan som alltid sammafattar jag några dagaar från helgen :)


I torsdags var en helt vanlig dag, förutom att jag busade till det lite ;) Ronny på mitt jobb hade dagen innan tejpat fast stora skyltar på min maskin (se bilderna). Så jag tänkte att jag skulle ge igen lite och gjorde en skylt lika bred som fronten på hans bil och tejpade fast en där det stog: Varning! för fartdåren. Och den täckte verkligen hela bilen där fram. Så vi stod och kollade på honom genom fikarummet när han åkte iväg och det va längesen jag garvade så mkt :P

På fredagen blev det full rulle när jag kom till jobbet på morgonen. Ronny hade ju upptäckt mitt bus och hade fattat direkt att det var jag :P haha. Han hade ju åkt in till stan och parkerat på torget och allting med den skylten där fram, sen sa han att han förstod varför folk skrattade när han åkte förbi!

Åkte hem och fixade iordning mig efter jobbet, sen lånade pappas bil och åkte till Lkpg en sväng. Gick bara inne på Ikano eftersom jag hade ganska brottom, skulle till Amandas kalas kl. 6 och sen iväg till Linda på förfest!
Men hittade ganska mycket ändå, två jättesnygga tröjor/tunikor från bikbok, sen lite frisör produkter, smink, underkläder och ett par nya lackleggins. Minns faktiskt inte allt nu, men det blev en del :)

Sen till mamma och kalaset för Amanda, åt tacos och göttade oss :) haha.

Sen kom Frida och dom och hämtade mig där så åkte vi till Linda på förfest. Smidigt och bra eftersom hon bor över pressbyrån nästan! Jävligt kul förfest med massa kul folk! Tack för en jätte kul kväll alla :)
Sen gick vi till harrys. Shottade som alltid gjorde jag och Frida! haha. Kul kväll där med, tills det vart pankaka av allting. Lisa fick en stor glasbit in i låret, och det slutade aldrig att blöda. Tror vi verkligen hade panik båda två. Jag skulle vara sjuksyster, men är livrädd för blod, så det vart lite rörigt där men hon var iaf tvungen att åka till akuten. Stressad som jag var skulle jag skynda mig, och snubblar ner för heeela sten trappan och river upp legginsen, stukar foten och fick ett blåmärke från foten och upp till knät! En jävla smäll kan man lugnt säga!
Att jag sen efter det höll på att hamna i fyllecellen gjorde inte saken bättre,dom fattade ju först inte att jag hade gjort mig illa och det var därför jag grät och inget annat :P Men då kom anthon lagom så det var lugnt.
Åkte upp till akuten. Sen åkte jag lisa anthon och milla till sibylla för dom ville äta o så. Sen där inne är det en kille på typ kanske 30-35 år? som börjar mucka med mig, helt psyk i huvudet var han, och släppte mig lixom inte med blicken. Trodde ärligt talat att jag skulle få mig en smäll där, men slapp det :P
Sen körde vi hem dom, och åkte hem och sov :)

Lördagen gick vi upp tidigt ( jag mådde inte dåligt,spydde inget! För en gångs skull ;) ) Jag hade ju pajat hela benet, men jag följde med till fotbollen för Anthon skulle döma.
Åkte till IKEA sen och åt och shoppade. Fick gå med en vanlig sko, och en fot med bandasch och foppatoffla, för den foten kom inte i nått annat, så jag såg nog ganska rolig ut, men orkade inte bry mig :)
Köpte tallrikar och skålar på Chili! Sen present till Agnes, Anthons lillasyster, blev en sån där jäääätte geleråtta och ett par jorlgubbsörhängen :)
Så jag passade på att unna mig nått när jag tyckte så synd om mig själv som hade skadat mig så pass, så jag köpte ett Thomas Sabo armband och en berlock till som var som en rund platta som det stod mamma på olika språk på. Så nu ska jag börja samla på mig några såna berlocker tänkte jag, dom är så sjuukt snygga!

Agnes blev glad för presenterna som tur var! Så vi åt hemma hos Anthon sen och kollade på film och myste! Geleråttan var ingen höjdare, vart verkligen för mycket :P

Åkte och köpte Män som hatar kvinnor och kollade på den hemma hos mig sen! Och jag både gillar och hatar den filmen, men tror jag är VÄLDIGT för känslig och rädd för den :P Kunde ju inte ens sova sen, även fast jag redan sett den på bio en gång!


Söndag började vi packa ihop mina grejer och rensa! Kläderna kändes mest! Fy fan, jag slängde nog plagg för över femton tusen säkert! Men skönt ändå att bli av med, så man kan köpa på sig lite nytt ;) haha!
Men jag behöver ju ändå inte stressa jätte mycket med att packa, har ju nästan till helgen på mig! Eftersom vi ska lägga nytt golv och måla om så tar nog det till helgen kanske, så börjar vi flytta grejer då!

Så idag efter jobbet har jag vart och kollat på golv, och tror jag bestämt mig för ett ek golv! Sen kollat lite färg mm :)
Åkte till Arken efter det och bokade en tid till kloklippning till Daisy, sen hem till farmor och ge dom en kom-ihåg lapp om det :) Stannade där ett tag och hjälpte henne att klippa klorna på Daisy! Och fy, hundar gillar verkligen inte det där, det märks!

Så nu är jag äntligen hemma och har ätit lite kvällsmat! Kollar på The Hills och bara chillar.

Imorgon får jag nycklarna till min nya lägenhet, mamma åker och hämtar dom åt mig, eftersom jag jobbar då det är besiktning, så då blir det att åka dit dirket efter jobbet och se vad som ska göras/köpas, sen ska pappa hjälpa mig att mäta hur mkt golv vi ska lägga, så ska jag köpa det på onsdag !

Inga bilder från min skadade fot och knä, men det vill ni nog inte ens se! ;P

PUSS !



27 Augusti

GRATTIS till min syster Amanda som fyller år idag! :D

Fick mit nya bankkort idag, och jag är överlycklig! Äntligen! Så har vart på stan och shoppat lite!
Det vart en ljusgrå tunika, en annan sorts lackleggings, sjal, linne, spets tröja/klänning, trosor, torrshampoo, läppglans och vanilj lotion :)
Torrshampoot är jag så jävla nöjd med! Bästa jag köpt på länge! Läste ju på Blondinbellas blogg om det, så tänkte att jag fan skulle testa det också, och det var verkligen värt pengarna :)

Ska berätta om en kul grej som jag har gjort idag, men hinner inte nu för jag ska kolla på en grej :)
Så får skriva det i helgen :D Har några bilder som jag måste lägga in också!

Imorron blir det iaf lkpg efter jobbet och shoppa lite, sen till mamma på kalas för amanda, sen Harrys med tjejerna :)

PUUUZZIZZAR GULLIZAR! ;)

25 Augusti

Wihooo, en sån suuuper dag, INTE!

Har ju inga pengar nu på miin mobil, så jag känner mig gaanska så låst på jobbet. På en dag där brukar jag typ skicka, 50 st kanske? Verkligen ett bra tidsfördriv :) haha.
Men eftersom mitt bank kort är trasigt och det nya kommer innan helgen hoppas jag, så har jag inte kunnat ladda på abonnemanget, så allt krånglar nu känns det som, och jag kan inte ens smsa nån. Mitt jobb kändes genast så mkt tråkigare!
Men sen är det några i min omgivning som får lite ''semester'' från mina sms :) haha.

Idag HAR jag faktiskt börjat plocka ner liiite saker. Ska försöka hinna lite imororn med tänkte jag :) Men måste köpa flera kartånger till allt skit jag har! Och ta med mig massa stora sopsäckar från jobbet imorron, för jäävlar vad mkt skit jag hittade:P

Imorron blir det en sväng förbi Byggmax påvägen hem kanske, och kolla på golv till nya lägenheten. Se om dom har något som passar :)
Sen vid 6 tiden är det lite kalas för Amanda hos papi. Bruden fyller ju heeela 17 år på torsdag! :D
Så det ska bli gött eftersom pappa ska grilla, och ingen gör det så bra som han!

Såg precis nu att på Kanal 5 börjar Linas kvällsbok kl. 20.00, och den måste jag bara inte missa! Har inte sett den, men typ läst boken iaf :)
Så ska dusha nu snabbt innan den börjar, sen försöka få tag i Anthon. Måste säga förlåt för mitt dåliga humör idag :)
Men jag var så himla irriterad förut! Hade en plupp på mobilen och den skulle dö när som helst, och då helt plötsligt ska nästan alla jag känner börja ringa på en gång! Och laddaren visste jag inte vart den var, så därför jag vart så sur :P Men hittade den se, just my luck!

Ska lägga in den låten som jag pumpar i min iPod heeela dagarna, bäästa på länge! Lägger in det i nån reklam :)

Peace n' Love


Nu är Linas kvällsbok snart slut, och jävligt bra tycker jag den är :) Ska sova nu snart, men här är iaf låten ;) Looooove it!


24 Augusti

Ännu en måndag är över :)

I helgen har ju mitt bankkort gått sönder eller nått, det funkar inte nånstans, så fick ringa banken idag så dom skulle skicka ett nytt som kommer inom ca 4 dagar. Och lön imorgon också? Jävla dålig start på den här veckan iaf!

Idag ''tänkte'' jag att jag skulle börja packa lite, men det har jag inte gjort :P

Har tränat lite sent vart med Amanda.

Precis kollat klart på Lipstick jungel nu, och gud så bra det programmet är!

Ne, idag har det faktskt inte hänt mig så mkt. Börjar bli lite nervös till flytten, som är om exakt en vecka imorron :) Så har börjat kolla ut lite saker dit, men köper inget förns jag har flyttat in. Det är ju då man ser vad som passar in :) Men jag känner redan nu att det kommer gå en heel del pengar, men så är det ju när man flyttar också :)

Ska sova nu, för imorron SKA jag börja packa lite iaf, men mest rensa och slänga en massa gamla kläder som jag ändå inte använder!

Tack o hej, leverpastej! ;)

M

22 Augusti

Kräftfisket igår gick bra, men ändå inte, haha. Det började ju ösregna när vi skulle åka till lemunda, där vi skulle fiska. Men vi tänkte att skitsamma, vi åker ändå när vi ändå hade köpt och packat allt :)
Var där i fyra eller fem timmar kanske? Minns faktiskt inte :P Vi fick typ 30 st eller nått :D Inte så mkt, men det var bara mysigt att vara där. Men man kan verkligen inte säga att vi hade någon tur med vädret.
Sen var jag som vanligt klumpig, men det var bara småsaker ;) Tråden till en bur ryckte jag av när jag skulle fiska upp kräftorna, och sen en ficklampa i vattnet, mer än så var det nog inte :P
Men vi träffade på en stor jävla padda som hoppade rakt emot mig, jag vet ju att han inte kan skada mig, men ush vad rädd man blir ändå :P haha.
När vi skulle gå till bilen igen så bara droppade det om oss, även fast vi hade regnkläder så hade det regnat igenom dom. Så på vägen hem satt jag i underkläder och helt stelfrusen.
Åkte föri mamma innan vi åkte hem, och lämnade kräftorna : ) Hon bara skratta när hon såg oss!

Dushade varmt hos mig sen och la oss i soffan och kollade på film, men båda var helt slut, så somnade nästan direkt :)
Men en mysig dag vart det, men med ungefär tusen liter vatten i kläderna :P

Idag har vi vart hela dagen borta i z-parken och kollat på Felixs fotbollscup :) Duktigt är han lillskiten :)

Nu sitter jag här hemma och lyssnar på 80 tals musik på Spotify, vet inte varför men ibland gillar jag att lyssna på gammal musik, som jag varken älskar eller hatar.
Vet att jag måste börja dusha och göra iordning mig, men jag orkar verkligen inte :P Ska grilla hemma hos mamma kl 6, så är ju bara två timmar kvar dit :P

Håller på att tänka ut min tattuering fortf. och guuud så svårt det är, nu känns det som jag har för mkt att välja mellan, av dom jag har tänkt mig. Så tar nog ett tag innan jag vet!

Ska nog hoppa in i dushen nu, eller snart iaf :)

PUSS!

21 Augusti

Äntligen fredag och helg! har lägntat hela veckan efter det, inte för att jag ska göra nått speciellt, men ändå :)

Igår stressade jag hem från jobbet som ett as, Frida skulle komma innan 5 och sen skulle vi åka och äta :) Och jag blev faktiskt klar på nästan mindre än en timme ;P haha.
Sen åkte vi och åt en sväng, och senare åkte vi in till Vadstena och åt glass och fikade lite :)  Åkte tillbaka hem igen och köpte godis, sen satt vi på Carlsund en stund, och drömmde oss tillbaka ;) haha. Men det var as kallt, så vi åkte hem till mig ist :)
En väldigt mysigt dag med min sirra  ♥

Har precis dushat nu, så ska vell börja göra mig iordning snart med. Anthon kommer hit snart, och då ska vi åka och köpa kräftburar, för ikväll ska vi fiska kräftor :D Aldrig gjort det utan familjen förut, så vi är verkligen nybörjare ;) haha. Jag trodde det gick bra att locka dom med bacon, men Anthon trodde det skulle vara nått blodigt kött :P
Men ska förbi fiskstället på Maxi och fråga om dom har nån gammal mört och sälja :D haha.
Vi kommer nog få en jätte bra dag, men får vi inga kräftor så känner jag att det är lite bortslösad tid. Och om vi nu får några får vi åka och lämna dom hos mamma, för jag kan inte koka dom, och sen äter jag ju dom inte ens :)





Alltid när folk frågar vad jag jobbar med och hit o dit, så får jag alltid försöka förklara, och aldrig är det nån som fattar, så nu har jag filmat en snutt av en maskin som jag brukar stå vid. Inte så jävla komplicerat eftersom jag bara packar påsarna, och ser till att det inte är nått fel på dom! Svårare än så är det inte ;P


19 Augusti

Sur, sur och återigen sur! Så får ta och gå en promenad snart tror jag! Är så arg på kuken som jag hyr huset av, han sa att jag inte skulle betala för sept. också, utan att det skulle flytta in någon ny den 1a sept. Men nu har idioten inte ens hört av sig och sagt att jag heeelt pltsligt ska betala för en månad till, fast jag flyttar den 1a!  Så har två boenden i en månad! Jäääävligt onödigt, men vad ska man göra?! Bara dålig stil att det är jag som får höra av mig till honom, när det ska vara han som ska informera mig om saker o ting!
Han har förstört min dag helt enkelt!

Skulle ha fikat med Amanda idag, men den stackaren har ju fått urinvägsinfektion som har spritt sig till njurarna! Låter jävligt äckligt, har aldrig haft det själv så vet inte hur det känns men.. Krya på dig pullan<3

Farmor smsade nyss att dom äntligen hade fått en annan lägenhet på bottenplan! Dom bor ju på andra vångingen nu, men ville slippa trapporna och sen villa dom ha lite trädgård och uteplats:) Så skönt att dom äntligen fick en, eftersom dom har stått på kö i snart två år :P

Fick hem nya IKEA katalogen för 2010, så ska kolla igenom den nu och se om det är något som passar :)



Har suttit och videosnackat med amanda på msn nu hur länge som helst, och vi har hittat en brud på Youtube, som vi inte kan få nog av! Nu är mitt humör på topp igen, och jag sitter här och tjuter av garv ! Ska lägga in fler klipp av henne, men ska gå ut o gå nu, så lägger bara in det här så länge! Men man måste spola fram typ för hon snackar massa skit i början! Hoppas att ni tycker det här är lika kul som jag tycker ;D

18 Augusti

Idag har vart en allmänt seg dag på jobbet, känns som jag går i sömnen där ibland :)

När jag skulle cykla hem blev jag bara argare och argare, jag hade sån jävla motvind så att cykeln stannade! Det var till och med jobbigt att gå i den stormen! Det är inte ofta jag har turen på min sida inte!

Hade ju tänkt att jag skulle börja packa ihop lite småsaker, men det blev inget av med det, jag vet knappt vart jag ska börja:P
Sen åkte jag till Feelgood en sväng och tränade, måste börja komma igång igen känner jag :)
Tog lång tid på mig där och bastade o så .

Så nu ska jag kolla på shot at love with TilaTequila, som jag brukar innan jag går och lägger mig. Det är repriser, men va fan det är kul och se det igen. Kan verkligen inte bestämma mig för vad jag tycker om henne! Ibland är hon skit snygg verkligen, och ibland ser hon inte alls fräsh ut :P

Imorron blir det fika med Frida och Lisa, om frida hinner komma hem såklart! Hon och kim åkte ju till Danmark idag och skulla sova över där, så mysiga dom är ibland :)
Blir det ingen fika med dom, så åker jag till farmor en sväng, var ett tag sen jag träffade henne, eller ja, ifs var det 2 dagar sen, men det var bara en snabbis :) Deras hund Daisy åker ju i slutet av aug. så ska passa på att vara ute och leka med henne också.

Puss puss & Gonatt sweethearts :)


17 Augusti

Hallå !;)

Eftersom jag oftast inte brukar blogga på helgen får jag som alltid sammanfatta så gott jag kan :)

Fredagen åkte jag bussen till lkpg efter jobbet, Anthon jobbade ju längre än mig, så jag åkte in så länge och mötte honom där sen :)
Shoppade lite allt möjligt. Smycken,linne och en kuvertväska. Jag hittade äntligen dom armbanden jag har letat efter överallt känns det som, som hade tagit slut i precis varenda butik, men hittade dom iaf sen när jag skulle köpa strumpbyxor ;P Och kuvertväskan är verkligen min nya favorit, var värd varenda krona ! .D

Åkte hem till mig en snabbis och bytte kläder och fixade mig lite, innan Anthon körde mig till Frida :) Där var det fest och massa trevliga people :)
Åkte in till stan för vi skulle till Harrys, men hälften typ kom inte in, så då strunta vi i det och gick till hallen istället, där var det bara typ, 10 pers kanske? Så då gick vi till terassen. Där var det lite mer folk iaf, men egentligen inget röj direkt , men trevligt :)
Träffade bla Carrobarro som jag inte har träffat på tusen år, så det var verkligen kul att träffa henne. Vi har ju ändå vart kompisar en stor del av våra liv, från och till :) Tjejen har ju flyttat till Göteborg och allting?! :D Lycka till med allt snygging, och hoppas att ni får det bra ;D

Det fick mig verkligen att tänka till också. Jag tänker hela tiden att jag vill flytta och börja på något nytt, som en nystart i livet. Men faktiskt skulle jag aldrig våga flytta ensam till en helt ny stad, det skulle nog kännas för ensamt på något sätt. Man lär ju ifs säkert känna folk där ,men det kan ju ta tid det med. Men nu har jag lixom fått lite inspiration av henne på något sätt, har suttit och tänkt på det hur mkt som helst :P Så det är faktiskt inte helt omöjligt att jag flyttar härifrån nångång heller! ;D


Lördagen låg jag och chillade i soffan i princip hela dagen, helt slut efter fredagen :P Sen senare åkte jag och Anthon till Vadstena och hade picknick i parken där vid slottet. Hur mysigt som helst, men lite kallt :)
Senare var vi hos pappa och dom och kollade på film och hade myskväll bara. Twilight kollade vi på, och ju mer jag kollar på den filmen, ju mer gillar jag den :) Brukar ju annars va så fjantig och vara rädd för såna filmer, men den är faktiskt bra. Det är värre med skräckfilmer som Beck osv, då håller jag på att skita på mig ;) haha!

Söndagen gjorde jag faktikst inte så mkt då heller, handlade lite till veckan och så. Anthon dömde fotboll i princip hela dagen, så då styrde jag med lite annat :) Flyttar ju snart så jag behöver packa iordning massa småsaker och sen slänga en hel del!
På kvällen var jag o Anthon hos pappsen och åt mat och kollade på Chihuahuan från BeverlyHills med Jessica och Felix :) Den filmen var faktiskt bra och kul :P

Imorron ska jag mäta hur många steg jag går på en dag, man ska ju tydligen gå minst 10.000 steg, eller mer, så ska se hur många jag tar ungefär :) haha.

Skadade foten i helgen med, tror det var i lördags? Så har världens äckligaste sår där nu, som det bara tyå rinner var ur :S Ush, jag äcklas bara jag kollar på den jävla foten.

Här är en bild på såret, så ni andra kan förstå hur äckligt det ser ut! ;P Sen är det helt skrynkligt på det stället efter alla plåster ! :P




Nu ska jag kolla om det finns några lediga platser på streetdance kurserna, men då blir det i lkpg ist, för här i Motala finns ju inget längre! Och den läraren vi hade blev ju gravid och kom aldrig tillbaka till dansen. Blir jobbigt att åka in dit och så, men det är ju värt, måste ju testa något nytt, än allt det man redan har lärt sig :) Så ska kolla lite när det börjar och priser! Hoppas det finns platser kvar iaf!


Föressten har jag färgat håret också, lite blonda slingor bara, det var så brundaskigt innan och solblekt, så nu ser det lite fräshare ut iaf :)

13 Augusti

Bara chillat idag sen jag kom hem från jobbet, kollat på Top model och svampbob, kan inte bli bättre :)

Fick ett brev också att min nya morgonrock har kommit som jag har beställt från bubbleroom, så ska kila iväg snart och hämta den på maxi tänkte jag. Skulle ju behöva en flytande eyeliner tills imorron också, så ska kolla om dom har några bra där, för jag känner verkligen inte för att cykla in till stan nu, sen stänger det om en halvtimme också :P

Så ikväll blir det att test sminka mig, ska testa några riktigt svarta varianter. Men det brukar vara svårt eftersom jag harså stora ögon :P Men ska testa lite så får jag se om något passar :)

Så idag händer det inte alls mkt hemma hos mig, blir som en liten spa dag med ansiksmasker, hårinpackningar, fixa naglarna tills imorron (och hoppas det håller dom få timmarna jag är på jobbet). Funderar på att kanske slänga i några slingor i håret? Var as längesen jag gjorde nått med håret hemma, så får se om jag vågar ge mig på det:) Är ju van att frissan fixar till det jämt, men nu det mest en impuls grej att jag vill göra nått :)

Sen har jag ännu en gång lyckas säga en grej, som många verkligen inte kommer hlömma.

Jag satt och läste lite i någon tidning och sa sen (utan att tänka mig för)

M :- Asså en grej är det jag inte fattar, vad är det egentligen för skillnad mellan kineser och japaner?!!

Ja, japaner kommer från japan, och kineser kommer från kina ? sa nästan alla samtidigt.

Det vet jag ju också, men just då tänkte jag mest på deras ögon, och funderade inte innan jag kläckte ur mig det här ;P


Ne, nu åker jag till Maxi en sväng!

Puss!

12 Augusti

Tårtan blev en succé på jobbet iaf. Och Ronny var mer än nöjd. Tror ärligt att han blev lite förvånad;P

Idag har jag tagit ett beslut som jag har funderat på jätte länge! Jag har nu tagit ut min ''fjortis'' navelpiercing för gott! Har haft skit svårt för att ta bort den, bara för jag är van att ha den där. Så nu håller jag mina tummar för att jag inte får ett bakslag och sätter i den igen iaf ;D haha. Men tycker egentligen att det är tusen gånger snyggare utan, så fattar inte att det har vart så jävla svårt, men nu är det gjort, så hoppas att det växer igen över natten nu, så jag inte hinner ångra mig :)

Så nu funderar jag istället på en tatuering, är så sugen verkligen. Men så kommer den vanliga tanken, hur kommer den se ut när jag är gammal?
Men om man kollar på alla gamligar nu så har ju dom flesta ingen tattuering, så det är ju ganska ovanligt nu. Men sen när jag blir gammal, tror jag verkligen att nästan varenda gammling kommer ha det! Så tiderna förendras ju, och sen visar man ju faktiskt inte kroppen på samma sätt då heller.

Jag har funderat på en som verkligen kommer betyda något, men jag ska fundera lite innan jag bestämmer mig!

Idag blev det träning en sväng, men gud vad jobbigt det är att komma igång igen, när jag inte har tränat på ett tag, men det löser sig det med :)


Nu blir det att kolla på Shot at love with Tila tequila, och sen sova.

Gonatt, bitches!

M

11 Augusti

Igår hade mami lagt en present i brevlådan, en ny Naomi Campbell cat deluxe at Night! Jag har redan en som är typ halva kvar i, men den luktar så sjukt gott, så hade verkligen inget emot att få en till :D
Ibland är hon bra gullig <3

Idag blev det att baka en tårta, ronny fyller år imorron, en på mitt jobb då för er som inte vet:) En enkel med grädde och jolgubbar bara :)
Sen cyklade jag till mami med tvätten. Hade hela skiten på pakethållaren, och ush vad tugnt det vart :P
Annars har jag bara städat och lite sånt idag, helt slut är jag!

Eftersom jag lyssnar på radion i princip hela dagarna på jobbet, funderar jag på så himla mkt skit jämt, som dom pratar om och sånt. Idag prata dom om saker som man inte fattar, men inte vågar erkänna, eller sånt som har fått en att verka dum typ :) Då kom jag att tänka på några saker som jag aldrig har fattat, eller som jag kommit på nyss :P

- Att baksidan på en hammare gick att ta bort spikar med? Det fick jag reda på för ett halvår sen kanske? När jag skulle bygga ihop nått från ikea :P
- Jorden är ju verkligen platt. Det vet man ju, men jag kan bara inte förståå det ändå! Det går inte att fatta på nått sätt.
- Jag har i nästan hela mitt liv trott att mjölk var ko piss! Men inte nu då :)
- Sen vet jag inte vart ett enda lands ligger typ, jag har ingen koll på nått som har med kartor,städer och sånt att göra. Jag vet inte vart usa ligger? Vad är deras huvudstad? Är usa och amerika samma land? Jag skiter i vilket eftersom det är sånt som verkligen inte går in i mitt huvud alls, och det är ju lite synd på ett sätt. Men jag har iaf lite hopp om att jag lär mig det nångång i livet , haha. Så nått som har med det att göra,det brukar jag verkligen inte yttra mig om. :)

Så nu har jag erkänt NÅGRA av dom saker som jag har haft problems med ;)

Nu är Paris Hilton- my new bff slut, finalen och allting! Och Brittany vann! Verkligen den jag hade hoppats på ;D

Idag såg jag också att Bekka och Niclas firar 2 år tillsammans, så verkligen grattis till er gullhönor :D


Igår letade jag ju efter några armband som jag ville ha, som dom hade fått in i fredags, och dom var redan slut? Måste kolla om jag kan hitta dom någon annanstans för jag måste verkligen ha dom! :)

Nu ska jag gå och lägga mig snart, så gonatt bitches!


Bekka och Niclas på balen 09 :) Grattis igen!


10 Augusti

Helgen är över och nu är det måndag igen!

I fredags blev det shopping efter jobbet med Frida baby. Gick och snurrade på stan tills det stängde, och åt på med eller utan innan vi skulle hem.
Shoppade en ny kavaj, som jag hoppas kunna använda till nånting ;D Sen lite örhängen och småsaker. Att jag alltid får med mig några smycken hem? Kan ju aldrig låta bli!
Sen på kvällen var jag och kollade på Anthons fotbollsmatch, lillasyster JEssica följde med också :) Men det gick inget vidare för dom tyvärr, och inte för honom heller för den delen. Skadade knäet eller nånting stackarn.
Vi skulle åkt på utflyckt egentligen, men det blev ju inget därför, så vi var hemma hos pappa o dom och kollade på film istället.

Lördagen låg vi på stranden hela dagen, hur skönt som helst!
Sen på kvällen hämtade Frida och Lisa mig, så åkte vi in till lkpg på nån bilträff. Träffade inte så jätte mkt folk man kände men, trevligt med brudarna iaf :) Och eftersom dom jobbade dagen efter så blev det inte så jätte sent där. Påvägen  hem hämtade vi upp Anthon från krogen, och åkte hem sen. En helt okej lördag med världens roligaste tjejer :)

Söndagen var vi barnvakt åt Jessica och Felix från tidigt på morgonen, och sen hela dagen till måndag. Vi låg på stranden hela dagen då också och hade bara mysigt. Hyrde trampbåt gjorde vi också, och det var det jobbigaste jag vart med om, såg mkt lättre ut än det var :P Men det var roligt iallafall :) På kvällen låg vi bara allihop och myste i soffan tills vi skulle sova. Så vi sov över där, eftersom pappa och ullis inte skulle komma hem förns på måndag, tidigt på morgonen. Dom har ju vart på Madonna i Göteborg, och jag är verkligen avensjuk på dom :P

Så helgen har vart väldigt lugn för en gångs skull, har inte gjort så mkt alls.

Idag blev det stan med Jessica efter jobbet, så jag köpte en massa nytt smink som jag ska testa, sen lite ansiktsmasker och annat till kroppen bara :) Så no clothes today. Kors i taket! Men det blir att shoppa kläder på fredag istället ;D

Nu sitter jag ensam här hemma och smsar med Bekka precis, som ska till måndagsklubben, som alla andra :/ Och jag kände att jag så jävla gärna hade villat gå eftersom det är sista måndagsklubben. Men fan, jag går upp kl. halv 6, det är lite väl tidigt för att jag ska palla gå upp :(
Men  hoppas att alla ni andra har kul nu, och röjj för mig med ;D


Imorron är det sista avsnitten av Paris Hilton-my new bff, och jag längtar redan!
Tårtbak till Ronny blir det imorron också, eftersom han fyller på onsdag, så ska överaska honom på jobbet tänkte jag :)


Ne, nu måste jag sova så jag orkar upp imorron!

Puss o Löööööööööv ;) <3


Och här har jag hittat en väääldigt gammal bild på oss, från 2006 nångång tror jag :D


6 Augusti

haalllllåå:)

Idag är jag i princip frisk, guud vad skönt, äntligen. Det tog ju bara en vecka :P Lite ont i halsen bara fortfarande, men ingen big deal.

Idag har det hänt en sån där '' kan bara hända mallan'' grej ! Så nu ska ni få höra om det tänkte jag.

Efter vi hade haft lunch idag, satt vi utanför lunchrummet och smokade lite. Innan vi skulle börja jobba igen kom jag på att jag har glömt att ta mina vitaminer och medicin. Så jag gick tillbaka till lunchrummet och tog dom. Påvägen ut, öppnar jag dörren ganska snabbt, och en fluga flyger rakt in i munnen, och ner i halsen på mig. Jag började hålla andan för att inte svälja den och sprang tillbaka in och hängde mig över diskbänken. Där försökte jag harkla och spotta ut den, men på nått sätt blev jag så äcklad av den där flugan, så jag spydde upp all min lunch som jag precis hade ätit.

Någon som blir förvånad?
Kan inte tänka mig det! ;)

Efter jobbet blev det att åka och handla, och direkt när jag kom in, blev det strömavbrott på hela maxi! Och jag som inte gillar mörker gick fram till kassorna en sväng, och fann Bekka, som kunde hålla mig sällskap tills allt var över. Så jag gick runt med henne en stund och snacka skit, tills hon skulle börja jobba igen. Har verkligen insett att vi ses verkligen allt för sällan! Men det blir bara bättre och bättre :)
Efter maxi blev det en snabbis in till onoff och köpte iPod hörlurar, som var mycket bättre än dom man får orginal, På dom jag har nu finns en liten knapp för volym också! Verkligen ett pluss :)

När jag väl var frisk idag så tog jag mig en lång promenad vid smedsby och skogen in där. Gillar ställen där inga andra är, för då kan man sjunga och dansa hur mkt man vill, utan att skämmas för nån och folk tror att man är psyksjuk :) För till brittan kan man ju inte vara tyst eller stå still!
Så nu är jag nydushad och sitter i soffan och äter vindruvor. Kollar på Design:simon och Tomas, och tycker att dom är så himla roliga!


Här är min nya favvolåt, som jag inte kan sluta lyssna på! Verkligen en låt att shakea loss till! Lyssna och njuuuuuuut!

5 Augusti

Nu har jag vart sjuk exakt i en vecka! Vill bara att det ska gå över så jag kan göra något, för nu blir jag ju nästan tvingad att vara hemma hela tiden direkt efter jobbet, för att det ska släppa.Men nu är mitt mål att vara frisk på fredag iaf :)

Igår var verkligen pricken över i:et, att inte nog med att det är jobbigt att börja gå upp tidigt igen, det är jobbigt att börja cykla hela vägen till jobbet. Det enda som brukar höja humöret då på morgonen är min iPod, men igår hatade jag den! Eller egentligen hörluren, för den ena var spräckt eller nått, det bara brusade i den. Så nu blir det att köpa nya såna med.

Om jag inte redan har skrivit det så var jag Anthon, hans syster och jag på bio i lördags och kollade på Sommaren med Göran. Och den filmen var riktigt riktigt bra faktiskt! Måste verkligen köpa den när den kommer ut :)

Jag har ett eget vad nu. Eller egentligen är det jag och Anthon som har ett vad tillsammans. Jag ska försöka leva på så lite pengar som möjligt. Från och med i söndags, ska vi se hur länge jag klarar mig på 1000 kr ! Anthon tippade på minst 3 veckor?! Men det var lite väl länge tycker jag, men vi får se men jag ska verkligen försöka klara mig på dom tills nästa lön. Största utmaningen jag har haft på länge :D

Har precis dushat nu, så ska chilla nu och sen sova :)

Sen har jag börjat läsa världens roligaste blogg! Hon skriver bara om smink, hår och hud, men det är verkligen kul att se alla bilder hon lägger in!

http://micromiss.blogg.se

puzzzziiizar från lilllaa määj ;)  haha.


4 Augusti

Heeelllloooo :)
Väntar på att Anthon ska komma nu snart.
Har inte gjort något vettigt idag efter jobbet, bara kollat på tv o sånt. Men jag är inte frisk än, så har inte orkar så mkt mer än att jobba. Knappt jag orkar det ens, men trött på att vara hemma också. Det är rethostan o det som inte ger sig.

Symptomen för svininflensan var hög feber, torrhosta och värk i musklerna. Jag har i princip haft allt det, men inte samtidigt. Sen nu har jag ätit hur mkt medicin som helst, men ingenting funkar. Så imorron hoppas jag att få en tid på vårdc. efter jobbet. Är, om jag ska vara ärlig, liiite nervös.

Nyss lagade jag mat också, för första gången på, ???, minns inte ens sist, men det är över två veckor sen iaf :P haha.
Jag som lovar mig själv att skärpa mig varje dag, men blir ingen bättring på mig inte :)

Paris Hilton - my new bff, är precis slut, trodde det var finalen idag, men det var bara lite extra om alla deltagare. Kul att se det med, men jag hoppas att hon väljer en bff nästa vecka :)

Min kusin Karin fyllde ju år i söndags föressten, så vi var där på kalas en sväng. Och till henne köpte jag en barbie med massa acceoarer, en Paris Hilton barbie! :D Den var hur fin som helst tyckte jag, synd bara att ungen inte fattar vem det är än, men glad vart hon ändå som tur var :)

Nu ska jag göra lite te, och kolla på tvn, igen ;P

KISSSSSSSEEESS! <3


3 Augusti

Första dagen på jobbet sen semestern idag! Och helt lyckan tycker jag inte den har vart.
Trodde igår att jag var frisk men sen på natten vaknade jag och hostade som en idiot, så nu har jag världens hosta ist och har fortfarande ont när jag sväljer. ush. Jag är lixom aldrig sjuk annars, o nu får jag allt möjligt på en gång, eller iaf efter varandra :)
Men mamma hade lämnat massa medicin i brevlådan, host tabletter o sånt, så hopas dom hjälper något iaf.

Så blir ingen träning idag som jag hade tänkt, utan ligger i soffan nu och kollar på Top design, och tänkte att jag skulle ligga här och bli frisk hela dagen och kvällen :)
Och hoppas på sällskap snart med ;P

Hörde på en kul grej på radio nyheterna idag, att dom pratar om att förbjuda emo stilen, i flera länder, och svergie också såklart :) haha, INFÖR DET SNÄLLA säger jag bara ;)

Igår sålde jag mitt köksbord, så nu är det skapligt tomt i köket, men lika bra det, så jag kan köpa ett nytt när jag har flyttat sen :)

Kolla in det här, jag är så fashinerad.


RSS 2.0